Saturday, November 14, 2020

Feng Shui & Evinizin Numerolojisi


Kitapta net görünmeyen panoların daha detaylı halleri 
ve evimizin numerolojisi:
Bunlar Panolar





Zenginlik & Bereket kutucuğuna sahip olmayı seçtiğiniz  tüm maddi zenginlikler için (mal mülk, araba, tekne, altın, para vb.) sembolik resimler çizebilir/yapıştırabilir veya bu arzuları gerçekleşmiş gibi yazabilirsiniz. 

Mesela: "Yeni Ferrarimle Boğaz'da keyifle geziyorum,"  "Torunumla bahçede top oynuyoruz" gibi şimdiki zamanda cümleler olabilir. 

Elinizden geliyorsa kendinizi böyle görsellere monte edebilirsiniz de.

Ün ve Şöhret: Dışarıdan nasıl göründüğünüz, nasıl biri olarak tanındığınız. Başarılı iş insanı, iyi bir anne/baba, çok güzel, çok neşeli, her neyse... Yazabilir, çizebilir, resim yapıştırabilirsiniz.

İlişkiler: Adı üstünde, romantik veya benzeri konular.

Sağlık & Aile: Adından anlaşıldığı gibi, sağlıklı, fit, iyi beslenen vs resimler olabilir.

Adınız ve Arzunuz: Arzuyu daha çok seçim olarak düşünüp şimdiki zamanda olmuş gibi yazabilirsiniz. 

Çocuklar & Yaratıcılık: Çocuklarınızla ve gelecekle ilgili konular. Onların karmasına müdahale etmeden, size yansıması şeklinde. Kızıma şöyle bir eş değil de bana şöyle bir damat gibi...

Kişisel Gelişim & Bilgi: Ben kitaplar falan koyarım bu kutucuğa. Gelişmeyi seçtiğiniz konular olabilir.

Kariyer: Adından anlaşıldığı gibi kariyer hedefleri, değişiklikleri veya başarı konuları.

Yardımcı İnsanlar & Seyahat: Gitmeyi planladığınız veya hayal ettiğiniz yerler ve katkısına ihtiyaç duyduğunuz kişiler varsa onlar.


Gelelim kapı numaranızın anlattıklarına...

Kapı numaranız kadar apartman numaranız veya katınızın numarası için de bakabilirsiniz.

Öncelikle sayıyı tek haneye indiriyoruz. 

Yani 53'se 5+3=8 gibi 

553'se 5+5+3=13 onu da tekrar sadeleştiriyoruz. 

1+3=4 gibi.

11 ve 22'yi sadeleştirmiyoruz.

Gelelim yoruma.

 1

Bir rakamı yenilik, başlangıç, bağımsızlık, yaratıcılık, hareket ve liderlik enerjilerini taşır. Böyle bir evde yaşamak karakterinizi, kararlılığınız ve özgüveninizi güçlendirir. 

Bir evi yeni başlangıçlara, bütünlüğe ve tek olma durumuna işaret eder. 

Kişisel özgürlüğe dayalı olduğundan kendi patronu olan ve yalnız yaşayan kişilere daha uygundur. Yeni bir işe başlama yolunda olan, evden çalışan veya kendini tanıma ihtiyacındaki kişiler bu evi çok severler. 

Burada yaşamak kararlılığınızı ve kendinize güveninizi  arttıracaktır. 

Buna karşılık bir partner arayışındaysanız bu evin kişisel enerji yükü size fazla gelebilir. Sıcak bir aile yuvası arıyorsanız da burası size göre olmayabilir.

 2

İki evi bir evine taban tabana zıt evdir. 

Enerjisi sevgi dolu ilişkileri ve aidiyeti destekler. Romantik ilişkiler, genç aileler ve birlikte bir şeyler yapmaktan keyif alan ikililer/arkadaşlar için idealdir.

Duygusal ve hassas enerjisine bağlı olarak burası aile fotoğraflarının asıldığı, samimi sohbetlerin yapılacağı, duyguların rahatça ifade edileceği, sevgi ve şefkatin paylaşılacağı, sevgi gösteren, sıcak ve içten bir atmosferi olan ve insanların hoş karşılandıklarını hissettiği bir ev olacaktır.

İki evleri samimiyete, yaratıcılığa ve sabırlı olmaya teşvik eder. Huzur ve sakinlik istiyorsanız iki evleri tam size göre! Eğer çekingen bir yapınız varsa, bu numara daha çok evde vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

Tutkulu bir aşk bu çatı altında hep sürebilir. Ying yang felsefesine göre de bu numara dengeyi anlatır. İki numarada yaşıyorsanız şanslısınız çünkü uzlaşmazlık ve kavgalar bu atmosfere pek de uğramaz. Anlayış ve hoşgörü hakimdir.

İki çok güçlü duyguları ifade eden bir sayı olduğundan bazen insanlar kendilerini aşırı duygusal hissedebilirler. Bu durumda evin dışında zaman geçirmeye veya fiziksel faaliyetlere yönelim hissedilebilir. 

Duygular yoğun ve ağırlıklı olduğundan kişinin hedeflerine odaklanmasını destekleyecek hırs ve girişkenlik enerjisi de pek fazla desteklenmez.

 3

Üç numara dışadönüklüğü ve eğlenceyi temsil eder. Neşe saçan, iyimser, canlı, cesaretlendirici, hayat dolu, renkli, kıpır kıpır,  sosyal birleşimler için harika bir yerdir.

Bir aile kurma arzusu ya da sanatsal bir çaba içindeyseniz doğru yerdesiniz. Burada duygular ve benzersiz yaratıcı fikirler açıkça ifade edilebilir.

Seyahat etmeyi sevenlere, hayatı dolu dolu  yaşamayı seçenlere çok uygun bir evdir. Ayrıca ev ve ofis toplantıları için ideal, çocuk yetiştirmek için de çok uygundur.

Üç aynı zamanda bir üçgeni de temsil ettiğinden ruhani bir tarafı da vardır. İki numara dengeyi, çift olan şeylerde bulurken, üç numara üçlü gruplarda bulur. Üçgenin enerjisi akıl ve ruhunuz arasındaki dengeyi de anlatır. Üç numarada yaşayanlar iyimser ve rahat ifade özelliğine sahip olurlar. Yoga ya da meditasyon yapmak için de ideal mekanlardır.

 4

Dört sayısı gayet ciddi ve sağlam temelli bir enerjiye sahiptir. Dolayısıyla disiplin ve sorumluluğu destekleyen enerjisiyle dört evleri sağlam, güvenli ve korunaklı mekanlardır. 

Bu ev ya da ofislerde kendinizi güvenli hissedersiniz ve yaşadığınız /çalıştığınız yere bağlılığınız artar.

Disiplin ve sorumluluk burada çok desteklenir. İstikrarı, değişmezliği seviyorsanız; evinizin geleneksel olmasını istiyorsanız ve siz de geleneksel eğilimdeyseniz dört doğru rakamdır.

Dört numara içinde istikrar, güven enerjisi, üretkenlik ve düzen barındırır.

Özellikle home office olarak kullanmak için bu numara idealdir. Mantık tarafınızı güçlendirmek istiyor ve daha soğukkanlı bir hayat tarzına ihtiyaç duyuyorsanız da dört evinde yaşamak size iyi gelir.

Dört sayıların en ayağı yere basanıdır. Macera, heyecan, yenilik veya çeşitlilik istiyorsanız burada pek bulamayabilirsiniz. Kendinizi fazla çalışıyor ve sürekli olarak yapılacaklar listenizi düzenliyor bir halde bulmanız daha olası.

 5

Beş evleri gezginler ve gece kuşları için idealdir.

Bu evde yaşayanlar dışa dönük, iletişime açık ve gezmeyi seven insanlardır.

Beş numara aktivite, değişim, seyahat, macera ve enerjiye işaret eder. Hayatınız bu evde devamlı bir değişim halindedir. 

Sık sık seyahat etmeniz, devamlı enerjik bir yapıya sahip olmanız eviniz sayesinde olabilir. 

Ayrıca evinize giren çıkan da çok olur. Burası iletişimin aktif olduğu bir alan olur. Sosyalleşmeyi seviyorsanız, sanatsal ya da yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsanız beş numara size uygun bir evdir. 

Sıkılacak zaman bulamayacağınız partiler demektir beş. Etrafında insanların olmasını ve eğlenmeyi sevenlerin yeridir. Heyecan ve macera doludur. Seyahati, yeni insanlarla tanışmayı, keyfi ve özgürlüğü sevenler için ideal yerdir.

Rutinlerinizi yıkmak veya sadece eğlenmek istiyorsanız bu ev tam da sizin eviniz.

Sükûnet, düşünce, durağanlık arıyorsanız burası orası değildir. Bu ev aklınızı toplayıp odaklanmak için pek uygun olamayacaktır.

Bu evde yaşayan kişiler hayatın tadını çıkaran, hayat limon vermişse limonata yapmayı - hatta Tequila & tuz istemeyi - bilen insanlardır. Burada yaşamak size kabullenmeyi, dinamik değişimi ve korkularınızla yüzleşmeyi de öğretebilir.

 6

Altı demek güzellik, sevgi, düzen, aile, ahenk ve uyum demektir. Sığınak ve tapınaktır.

İnsanlar böyle bir evden içeri girdiklerinde dengeli enerji sayesinde kendilerini evlerinde gibi hissedeceklerdir.

Burası herkesi bakıp besleyip büyütmek isteyebileceğiniz bir evdir. Bunun neticesinde çocuklar ve hayvanlar da bu evde kendilerini çok iyi hissederler.

Altı numara yardımseverlik, sosyal sorumluluk ve sevgi enerjisi de taşır.

Bu evi dışarıdan balkon, bahçe ya da terasına bakarak bile tanıyabilirsiniz. 

Mutlaka kuşları beslemek için bir kuş evi ya da hayvanların su içmesi için ufak bir kase konulmuştur.

Geniş ailelerin yaşadığı, sık sık dostların ağırlandığı türden bir evdir burası.

Altı aile ve sorumluluğu temsil ettiği için bazen kendinizi diğerlerine fazla adanmış, kendinizle ilgilenmeyi unutmuş halde bulabilirsiniz. Onlar için koşuşturmaya başlamadan önce kendinizi beslediğinizden de emin olun.

Ayrıca evde olmayı o kadar sevebilirsiniz ki orayı hiç terk etmek istemeyebilirsiniz. Bu iyi bir şey olsa da sosyalleşmeyi engelleyebilir, dikkat etmek gerekir.

 7

Sürekli doğayla iç içe mi olmak istiyorsunuz? İçe dönük biri misiniz? O zaman yedi evleri tam da size göre. 

Doğayı seven ve kişisel alana ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir evdir burası. 

Yedi evi ve ofislerinin ön ya da arka taraflarında genellikle ağaç olur.

Yedi sayısının münzevi bir enerjisi bulunduğu için yalnız yaşamayı sevmeyenlerle yedi evleri çok da uyumlu olmayabilir.

Yedi felsefe, mistisizm ve içe dönük enerji taşır. Tıpkı bir tapınak gibi huzurlu bir tarafı vardır. Bu evlerde derin dostluklar geliştirmek, kişisel dönüşüm yaşamak ve iç huzura erişmek kolay olacaktır.

Mistik, yazar, araştırmacı veya ruhsal yolculuğuna önem veren biriyseniz burada yaşamayı seversiniz. Bu sayı derin düşünceyi ve güçlü anlayış kazanmayı da temsil eder.

Eve gelip rahatlayıp okumayı seviyorsanız buraya bayılırsınız. Bilinç düzeyinde dramatik değişimlere de uygun bir yerdir burası.

Eğer eğlenmeyi partileri seviyorsanız burada biraz sıkılabilir veya fazlasıyla sessiz, sakin bulabilirsiniz.

Yedi kaçmayı sevdiğinden, içki veya benzeri bağımlılık zafiyetleriniz varsa bu konulara dikkat etmeniz gerekir.

 8

Sekiz bolluk ve bereketi simgeler. Bol para ve bol kazançlı olmak istiyorsanız sekiz evi size çok uygun olur. Bu evde otururken şöhret de kapınızı çalabilir, şans da hep yanınızda olur.

Anahtar kelimeler güç, para ve başarı. 

Girişimci veya kariyerinize odaklanmış bir yoldaysanız doğru adrestesiniz. Hatta işinizi evden yapıyorsanız daha da iyi. 

Sekiz refah ve bolluğun sayısıdır ve finansal her türlü girişime uygundur.

Sekiz aynı zamanda tutku da demektir, yani hayatta genişlemek istiyorsanız, hayattaki pozisyonunuzu ve finansal varlığınızı artırmak veya ailenizi genişletmek istiyorsanız burası tam yeridir.

Bu sayı Çin’de para sayısıdır ve uzun vadede iyi getirisi olur. Bu ev içinde yaşayanlara güç getirir.

Sekiz sayısı sonsuzluk sembolü şeklindedir ve “Ne ekersen onu biçersin,” bu evler ve ofisler için söylenmiş gibidir. Evinize ya da ofisinize yatırım yaparsanız, bu evde her zaman karşılığını alırsınız.

 9

Dokuz numara bitirme ve tamamlanmışlığı anlatır ve bilgeliği simgeler. 

Özellikle hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsanız dokuz rakamı size bu fırsatı verebilecek bir rakamdır. 

Dokuzun verici ve paylaşımcı bir doğası vardır. Genelde dokuz numarada yaşayan insanların kalender insanlar olması şaşırtıcı değildir.

Dokuz evinde herkes hoş karşılanır. İnsanları ve hayvanları seven evdir burası.

Evrensel sevgi ve şefkatin sayısı olarak sevgiyi bolca hissettirir.

Burada iç sezileriniz hep yüksektir. Sizden tavsiye almak isteyen insanların telefonları veya ziyaretleri olabilir. İnsanlar evinizin sevgi dolu enerjisi nedeniyle oraya çekileceklerdir.

Uluslararası bir sayı olduğundan seyahat etmek veya dünyanın farklı yerlerinden ziyaretçiler ağırlamak isteyebilirsiniz. 

Bu evde kendiniz ve diğerleri hakkında çok şey öğrenebilirsiniz ve pek çok duygusal ödül ile zenginleşebilirsiniz.

Dokuz enerjisi yaratıcılığı ve affediciliği de kapsar. Bu evin kişiliği sizi dünyayı daha yaşanır bir hale getirmeniz için de destekler.

 11 

On bir aydınlanmanın ve sezgilerin rakamıdır. 

Bu rakama baktığınız zaman yan yana duran iki sütun gibi birleri görürsünüz. Gerçekten de bu evler yepyeni bir gerçekliğe kapı açarak gelişimi desteklerler. 

1+1 =2 ye ulaştığından bu evde uyum ve denge ile ilgili de desteklenirsiniz. Bu ev yeni evliler ya da ilişki yaşayanlar için de dengeyi bulmak ve bireysel özgürlük anlamında desteklenecekleri bir ev olacaktır.

On bir evlerinde yeni fikirler ve yaratıcılıkla ilgili desteklenir ve bir çok farklı olanakla karşılaşabilirsiniz. 

Aynı zamanda sezgileriniz ve girişimcilik yönünüz de desteklenecektir.

On bir ışığın numarası olduğundan evi ışık alan, aydınlık, ferah bir şekilde dekore etmek enerji akışını kolaylaştıracaktır.  Az eşya ve düzen bu ev için önemlidir.

On bir master rakam olduğundan bu evde ilişkiler konusunda ruhsal derslerle karşılaşabilirsiniz. Denge ve uyum bulunana kadar bireysel özgürlüklerle ilgili çatışmalar görülebilir. Bağımlı değil bağlı olmayı öğrendiğinizde her şey yoluna girecrktir. 

 22

Yirmi iki kararlılık ve istikrar sayısıdır. Bu evler aileler için harikadır. Kendinizi köklenmiş hisseder ve doğal hayatla bağ kurmak istersiniz.

Eğer bir öğretmen veya girişimciyseniz de burada destekleyici enerji bulursunuz.

Yirmi iki sizi bazı ruhsal derslere zorlayıp güç kazanmanızı isteyebilir. Bazen kendinizi baskı altında da hissedebilirsiniz.

Eğer liderlik ya da öğretmenlik konusunda çekingen davranırsanız otorite sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. iş ve eğlence arasındaki dengeyi sağlayıp, bazı işleri delege edebilmeyi öğrendiğinizde mutluluğa ulaşmak kolay olacaktır.



No comments:

Post a Comment

Güncel Çalışmalar & Sürprizler

Bioritm Beauty Institute ile birlikte, onların harika ev sahipliğinde keyifli bir tanıtım toplantısı yaptık. 36 yıllık geçmişi olan Bioritm&...