Tuesday, November 10, 2020

Spotify Podcasts

Evde sıkıcı bir iş yaparken, sahilde çimenlere oturup hem güneşlenip hem topraklanırken, hatta bazen ev halkıyla birlikte pek de ilgimi çekmeyen bir diziye "bakarken", kulağıma taktığım minik bir kulaklıkla o anıma keyif katmayı seviyorum. Pek çok eğitimimin ses kaydı da var, onları dinliyorum bazen. Bazen instagram canlı yayınlarını. Bazen de "tesadüf" ettiğim, sonra da çoğu zaman takibe aldığım podcast'leri.

Birkaçını paylaşayım. Belki siz de seversiniz.
Mesela Nilay Örnek yeni bir şeyler öğrenmeye meraklı herkesin ilgisini çekebilecek "Nasıl Olunur" podcast serisi hazırlamış. Mikrofonu mesleklerini ustalıkla icra ettiklerini düşündüğü bazı kişilere yöneltip "Nasıl Olunur" diye sormuş. 



Yatırım konularına ilginiz varsa:



Nihal Şirin'le iletişim, edebiyat, felsefe 
ve günlük yaşam pratiklerimiz.



Astroloji ilginizi çekiyorsa böyle bir seçenek de var:



Nostalji yapayım Radyo Tiyatrosu'na bakayım derseniz. 
Moliere'in Hastalık Hastası'na kadar pek çok oyuna da 
buradan ulaşabilirsiniz.



Kitap okumaya zor vakit ayıranlardansanız belki kitap dinlemek hoşunuza gider. Aşağıdaki podcast'te Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sından, Richard Bach'ın Martı'sına kadar pek çok sesli kitap var.  Sizin de ilginizi çekecek bir şey çıkabilir. Küçük Prens bile var.



Çocuklar veya torunlar için uyku müziği isterseniz:




Bu da bizler için:



No comments:

Post a Comment

Güncel Çalışmalar & Sürprizler

Bioritm Beauty Institute ile birlikte, onların harika ev sahipliğinde keyifli bir tanıtım toplantısı yaptık. 36 yıllık geçmişi olan Bioritm&...