Wednesday, January 31, 2024

Güncel Çalışmalar & Sürprizler



Bioritm Beauty Institute ile birlikte, onların harika ev sahipliğinde keyifli bir tanıtım toplantısı yaptık.

36 yıllık geçmişi olan Bioritm'in ben de en az - sayı vermeyeyim, 1 2 3 sonrasına çok diyen Afrika yerlileri gibi "Çok" yıllardır diyeyim - müşterileriyim. 

Sahipleri Ayşegül ve Güzin kardeşlerin hazırladığı bu güzel ortamda pek çok şey konuştuk; çok sevdiğim, eğitmeni ve uygulayıcısı olduğum Access Bars'ı anlattım; meditasyon yaptık; yedik içtik ve sonrasında da hem Anti-Aging uygulamasından bir demo yaptık hem de herkesin enerjisini dengeledik.

Katılan herkese 1 Mart'ta kullanılmak üzere Marteniçka dilek bilekliği ve cüzdanlarını para mıknatısı haline getirmeye niyetle (Runik) Bolluk Bereket sembolü hediye ettik.

Marteniçka Bileklik ne derseniz, aşağıdaki linkte anlatmıştım: 



Bolluk Bereket Sembolünü de şöyle açıklayayım.

Runik Semboller çeşitli kombinasyonlarda birleştirilerek belli konularda enerjiye bilinç ekleniyor. 

Az çok Nazar Boncuğu ve Hıdrellez gibi de düşünebilirsiniz.

Ben bu grup için herkese hitap edeceğini düşünerek para akışı sağlamaya ve gelen parayı korumaya yönelik en basit sembolleri birleştirerek bir minik kart hazırladım. 

Niyetle aktive ediliyor bu semboller. Her konuda olabiliyor, kilo probleminden sınav başarısına, mal mülk alıp satmaktan, ilişkilere huzur getirmeye kadar...

Bu çalışmalarla, iyi büyümeyen çiçeğin toprağını düzenler gibi durumların etrafındaki enerjileri düzenleyip, ortamı gelişmeye ve iyileşmeye uygun hale getiriyoruz gibi de düşünebilirsiniz. Çiçek kendi büyüyor.

Şifa da böyle bir şey. 

Yarayı temizleyip dikiş atan doktor da, enerji alanını temizleyen başka biri de aynı şeyi yapıyor aslında. Ortamı iyileşmeye elverişli hale getiriyor.

Her canlı uygun ortam sağlandığında kendini iyileştirmeye muktedir çünkü.

Yeter ki etrafı uygun şartlarda tutulsun. Mikrop kapmasın. Enfekte olmasın. Bitki durumunda böceklenmesin...

Elinizde ufak bir kesik varsa, her gün nasıl kendi kendine iyileştiğini gözlemleyebilirsiniz. (Kesik çok derinse, bir araya getirmek için dikiş atıyorlar. Yine iyileşme sizden! )

Yine çok uzun anlatmışım!

Toplantıya göz atmak isterseniz aşağıdaki linkte :




No comments:

Post a Comment

Güncel Çalışmalar & Sürprizler

Bioritm Beauty Institute ile birlikte, onların harika ev sahipliğinde keyifli bir tanıtım toplantısı yaptık. 36 yıllık geçmişi olan Bioritm&...