İlgimi çeken şeyi kim nerede öğretiyorsa, onu bulur öğrenirim. Yemek konusunda da durum aynı. Hiçbiri anneannemden öğrendiğim aşure kadar kıymetli olmasa da, Mutfak Sanatları Akademisi MSA'dan öğrendiğim Foccacia, Cordon Bleu'den öğrendiğim Macaron, Eataly'nin peynir ustaları Cosimo ve Tahsin'den öğrendiğim Mozzarella (bunu çift dikiş yaptım) gibi İBB'nin kurs merkezi İSMEK'te öğrendiğim yufka açıp su böreği yapma işi de çok hoşuma gitmişti. Yıllardır merak ederdim. O kadar da zor değilmiş.
Eğitimlerden aldığım tarifleri paylaşmam ayıp olacağı için, size bir iki Youtube linki vereyim.
Ara sıra başka tarifler de seçerim sizin için. İlgileniyorsanız takipte kalın.
No comments:
Post a Comment