Wednesday, November 4, 2020

Bağışıklığımızı Kuvvetlendirmek İçin

 

Bağışıklık için kök sebzeler her zaman özel önem taşır. Bunların suyunu sıkabileceğiniz gibi bal içinde karışım olarak hazırlayıp her gün yemeklerden önce bir kaşık şeklinde de tüketebilirsiniz.

100 gr rendelenmiş havuç

100 gr rendelenmiş pancar

100 gr rendelenmiş elma

100 gr dövülmüş ceviz

50 gr ısırgan tohumu

Hepsini karıştırıp 500 gr balın içinde bir kavanozda buzdolabında saklayabilirsiniz.

Yine balın içine limon ve zencefil dilimleri ekleyerek farklı bir karışım da hazırlayabilirsiniz.

Her günümüz sağlıklı olsun.



No comments:

Post a Comment

Bugün O Gün! Haydi Atın O Adımı

  Çilek Yay Dolunayı  –  11 Haziran,  3 gün öncesi 3 gün sonrası – bizi en geniş, en ışıltılı halimize adım atmaya çağırıyor! Bu dolunay kal...